Ακτινογραφιες κατ'οικον

Ακτινογραφίες κατ'οίκον

Μονάδα ψηφιακής και ψηφιοποιημένης ακτινογραφίας στο σπίτι σας με προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό ψηφιακή ακτινογραφία. Η παράδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση τόσο στον ασθενή  όσο και στον θεράποντα γιατρό με άμεση αποστολή email και προσωπική επικοινωνία (εαν χρειαστεί).

 

Απευθύνεται σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας, ατομα με ειδικές αναγκές, μετεγχειριτικούς αρρώστους , ανθρώπους με  δυσκολία μετακίνησης χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης σε κάποιο ακτινολογικό τμήμα δημόσιου η ιδιωτικού φορέα 
Με τη βοηθεια της ψηφιακης τεχνολογιας υπαρχει η δυνατότητα ακτινογραφίας κατ οικον η οποια έχει υψηλή διαγνωστική άξια , προσφέρει οικονομία χρόνου στα συγγενικά πρόσωπα και χαμήλότερο κόστος συγκριτικά με το κόστος της μετακίνισης του αρρωστου σε νοσοκομείο.
Με το τέλος της εξέτασης παραδίδεται φάκελος με εκτυπώμενη την ακτινογραφία μαζί με γνωμάτευση από ιατρό ακτινολόγο και γίνεται αποστολή μέσω email της ακτονογραφίας στον ασθενή και στο θεράπων ιατρό.

 

Η «Συγχρονη διαγνωστική » διαθέτει πιστοποιητικό καταλληλότητας από πλευράς ακτινοπροστασίας και άδεια λειτουργίας του φορητού ακτινολογικού της μηχανήματος από την «Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας».